Despre noi

 

În anul 1975 se deschidea in Modena, Italia firma societatea individuala Lisi Francesco S.N.C., ce avea în centrul activitatii sale utilajele grele de constructii, respectiv reparatiile si piesele de schimb pentru acestea, sub conducerea lui Lisi Francesco, manager cu experienta în constructii.
În prezent, filiala din România, firma Franco & C, comercializeaza piese de schimb si consumabile pentru majoritatea tipurilor de utilaje de constructii.
Considerand experienta vasta a managementului firmei în domeniul utilajelor de constructii (experienta in mecanica si piese de schimb pentru ultilaje de 36 de ani), putem oferi consultanta de specialitate în ceea ce priveste piesele de schimb pentru utilajele de talie mare.
Ne specializam mai ales pe utilaje tip Caterpillar, Komatsu, New Holland, Fiat Hitachi, Case, pentru care avem preturi competitive si termene de livrare relativ scurte (3 – 5 zile in cazul in care nu sunt pe stoc in magazinul nostu, dar exista pe stoc in Italia).

DESPRE NOI

În anul 1975 se deschidea in Modena, Italia firma societatea individuala Lisi Francesco S.N.C., ce avea în centrul activitatii

citeste mai mult

PRODUSE

Va oferim piese de schimb pentru utilaje, piese motoare, cutii viteza, transmisii hidraulice, componente si piese electrice

citeste mai mult

SERVICII

Echipa Franco Parts ofera servicii de consultanta in alegerea piesei optime, necesare utilajului dumneavoastra

citeste mai mult