Service, reparatii si intretinere utilaje

Franco & C asigura o gama intreaga de operatii de intretinere si reparatii pentru utilaje de constructii, utilaje agricole si atasamente (picoane, foarfeci, gheare). Intelegem necesitatea operationala a utilajelor, motiv pentru care intervenim promt cu servicii rapide de service si raparatii, inclusv piese de schimb originale sau after market.

Profesionisti si dedicati utilajelor grele, gasim solutii pentru optime pentru a repune utilajul in functiune intr-un termen cat mai scurt. Oferim asistenta tehnica de calitate si cautam solutii fiabile atat in ceea ce priveste fiabilitatea utilajului cat si un ceea ce priveste latura financiara.

Oferim service pentru toate tipurile de utilaje si atasamente (picoane, foarfeci, ghiare): CAT, Libherr, Volvo, Komatsu, New Holland, Hitachi, Fiat-Hoitachi, JCB, Case. Unitatea de service este echipata cu sisteme de ultima pentru diagnosticare si reparatii, iar inginerii nostri de service sunt la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de interventie.

Apelati a noi si va veti convinge!

 

Franco & C va pune la dispozitie o serie de operatiuni post – vanzare, mai exact:

  • revizii tehnice curente si reparatii ocazionale
  • furnizare de piese de schimb in perioada de garantie si post-garantie;
  • diagnosticarea si remedierea rapida a problemelor aparute;
  • instruirea operatorilor pentru utilizarea si exploatarea corecta a utilajelor
  • instruirea operatorilor pentru intretinerea utilajelor in cea mai buna forma;
  • efectuarea de reparatii diverse pentru pentru CAT, Libherr, Volvo, Komatsu, New Holland, Hitachi, Fiat-Hoitachi, JCB, Case sau alte marci de utilaje existente pe piata.

Vreti sa economisiti bani? Va doriti sa cresteti productivitatea? Toate acestea, inclusiv reducerea costurilor de intretinere le puteti obtine in urma unui parteneriat de servisare cu Franco & C.